Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

International Cargo Services is continue aan het zoeken naar nieuwe manieren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hierbij zoeken wij naar nieuwe manieren om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn en een zo hoog mogelijke social return on investment te verkrijgen, in combinatie met milieuvriendelijkheid en duurzaam ondernemen.

Een van de projecten die wij met succes hebben geïmplementeerd is Project Green Logistic, bestaande uit:

E-Bike

Met de E-bike wordt uw pakket niet alleen groen bezorgd/ opgehaald, maar ook op een snellere manier. Deze dienstverlening hebben wij geïmplementeerd in Amsterdam Centrum, Amsterdam-Zuid en een groot gedeelte hieromheen. Uiteraard zijn wij met volle kracht bezig met het uitbreiden van de dienstverlening naar alle grote steden binnen Nederland.

E-Scooter

Heeft u een spoedzending die u binnen 1.5 uur opgehaald en geleverd wilt hebben binnen Amsterdam, dan hebben wij voor u een E-Scooter klaar staan. De E-scooter kunt inschakelen voor al uw spoedzendingen.

E-Van

Voor al uw grotere pakketten hebben wij de E-Van toegevoegd aan onze wagenpark. Helaas is de E-van, vanwege de reikwijdte van max. 150 kilometer en de lange oplaadtijd, nog niet ver genoeg ontwikkeld om het grootschalig in te voeren. De beschikbaarheid van dit voertuig is dan ook beperkt. Waar mogelijk zetten wij onze E-van in voor het groen vervoeren van uw pakketten.