International cargo services

Nationaal en Internationaal

Wij zijn voornamelijk gericht op vervoer binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dankzij onze partners, kunt ook voor zendingen over de gehele wereld bij ons terecht.

Groot of klein

Wij maken geen verschil tussen “grote” of “kleine” zendingen. Voor iedere zending hebben wij een passende oplossing voor u klaar staan.

Kwaliteit

Dankzij onze professionele chauffeurs, efficiënte planners en moderne wagenpark, kunnen wij transport aanbieden van hoge kwaliteit.

Transportbedrijf voor alle markten

Door het grote aanbod op de transportmarkt proberen wij ons zoveel mogelijk te onderscheiden van onze concurrenten. Dit doen we door ons onder andere te focussen op kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie. Maar ook beloftes nakomen, een jong/modern wagenpark en onze 24/7 bereikbaarheid spelen hierbij een grote rol. Uiteraard hebben ook wij situaties waarbij wij niet de juiste transportmiddelen hebben binnen onze wagenpark, in dat geval denken we graag met de klant mee en regelen we de transport graag binnen onze relatiekring. Wij werken daarom samen met een aantal gescreende transportbedrijven die wij zeer kritisch hebben beoordeeld. Zo kunt u zich richten op uw corebusiness en regelen wij al uw transportzaken.

.
Vraag nu nog een offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Offerte Aanvragen
International Cargo Services witte vrachtwagen op de weg voor het transporteren van goederen