Onze logistieke diensten

en het werkgebied

Onze diensten

De snelheid van handelen is een van de belangrijkste onderdelen van onze luchtvracht afdeling. Niet alleen de snelheid dat u uw goederen beschikbaar hebt, maar ook de snelheid in reactie op uw vragen.

Binnen ons kantoor nabij Schiphol staan onze medewerkers volledig klaar voor de optimale begeleiding van uw zendingen. Door onze eigen vrachtwagens en gescreende chauffeurs kunnen wij snel en flexibel handelen.

Offerte aanvragen

Voedselveiligheid en kwaliteit staat bij ons dan hoog in het vaandel. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en bewaken de kwaliteit van uw zending tijdens het geconditioneerde vervoer. Ook onze planners zijn opgeleid in het correct inplannen van verschillende soorten stoffen zodat alles voldoet aan de wet- en regelgeving en uw wensen.

Indien gewenst, na of zelfs al voor het lossen van uw goederen kunt u van ons een temperatuurregistratie ontvangen van de rit zodat er controle is op de afgesproken waarden.

Offerte aanvragen

Als een vliegtuig door een ernstig probleem vertraagd wordt en niet meer mag vliegen, kunnen de kosten heel snel oplopen. Iedere minuut doet er toe.

Volgens onderzoek van Boeing worden de kosten voor een luchtvaartmaatschappij bij een AOG situatie ingeschat tussen de 10.000 – 20.000 dollar. Dit kan al snel oplopen tot bedragen als 150.000 dollar en meer. Het is dus van groot belang dat er onmiddellijk de juiste materialen naar het vliegtuig worden getransporteerd om de financiële schade te beperken.

Hiervoor zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Offerte aanvragen

Ook op onverwachte gebeurtenissen kun je je goed voorbereiden. Met ICS als logistieke partner weet u altijd wie u kunt bellen als er zich een situatie voordoet waarvoor u een spoedtransport nodig heeft.

Met onze uitgebreide oplossingen en flexibele manier van werken doen wij er alles aan om het onmogelijke voor u mogelijk te maken. Daarom staat ons enthousiaste team dag en nacht voor u klaar.

Offerte aanvragen

ICS heeft ruime ervaring met het vervoer van goederen met een hoge waarde. Goederentransport, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Al deze zendingen worden met de grootste zorg door onze transportafdeling en chauffeurs behandeld.

De gesloten kastopleggers worden verzegeld en zijn voorzien van adequate sloten en een B3 alarminstallatie. Bij een eventuele stop of overnachting wordt enkel gebruik gemaakt van bewaakte parkeerplaatsen. Uw producten zijn bij ons in goede handen.

Voor deze dienstverlening heeft de klant de optie om gebruik te maken van een transport escorte service. Hierbij rijdt een onherkenbaar voertuig met twee beveiligers achter uw High Value Transport en blijven zij gedurende de hele route visueel zicht houden op uw goederen.

Neem contact op

Het tautliner transport van ICS wordt ingezet voor een grote variatie aan vrachten voor verschillende opdrachtgevers. Zo verzorgen wij in heel Nederland en in Europa het transport tussen leveranciers en retailers. Voor grote opdrachtgevers rijden wij ook vrachten naar en van distributiecentra.

De tautliners zijn voorzien van gesloten trailers, zodat de vracht vocht-, vuil- en stofvrij vervoerd wordt. Aangezien onze tautliners landelijk continu actief zijn, kunnen wij flexibel op de lokale en regionale wensen van onze opdrachtgevers inspelen.

Neem contact op

West-Europa

Werkgebied

We hebben vooral veel ervaring in transport van- en naar landen als Nederland, België, West Duitsland en het noorden van Frankrijk.

De voornaamste bestemmingen die we aandoen zijn de gehele Benelux, Duitsland en Frankrijk, meestal vanuit of naar Amsterdam, occasioneel ook vanuit Zeebrugge of Rotterdam.

Afhankelijk van beschikbaarheid en de type dienstverlening, is het transport naar andere Europese landen in overleg eventueel ook mogelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op transportgebied? Neem gerust contact op met uw vragen of verzoeken. Wij staan voor u klaar.

Ons diverse wagenpark

Passende oplossingen voor al uw uitdagingen

Ons diverse wagenpark

Passende oplossingen voor al uw uitdagingen

Betrouwbare logistiek

Betrouwbare logistiek